Enköpings Zoo Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Enköpings Zoo Kommanditbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Enköpings Zoo Kommanditbolag finns. I Enköping så finns det många olika Kommanditbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Enköpings Zoo Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Enköpings Zoo Kommanditbolag har haft sedan 1999-01-01. Enköpings Zoo Kommanditbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Enköpings Zoo Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 9, 749 49, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-479078.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Enköpings Zoo Kommanditbolag har idag 969655-4444 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Enköpings Zoo Kommanditbolag

Försäljning, inackordering och uppfödning av sällskapsdjur. Försäljning av foder, djurartiklar och tillbehör samt bedriva härmed förenlig verksamhet.

I Enköpings Zoo Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sagerstrand, Ylva Maria som är född 1967 och har titeln Komplementär, Jansson, Karl Kenneth Mikael som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, .