Stall Bojs Handelsbolag

Uppsala län

Information

Stall Bojs Handelsbolag är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Stall Bojs Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stall Bojs Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-01-27.

Stall Bojs Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1999-01-05. Men sedan 2000-01-27 så har Stall Bojs Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till KRISTINAGATAN 36, 745 30, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stall Bojs Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-92113.

Enköping arbetar för att företag som Stall Bojs Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stall Bojs Handelsbolag. Det finns flera företag i Uppsala län.

Avels- och tävlingsverksamhet samt köp och försäljning av travhästar. Köp och försäljning av fast egendom samt köp och försäljning av hästprodukter.

Firmatecknare för Stall Bojs Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stall Bojs Handelsbolag och det är följande personer, Bodin, Karl Stefan som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Rosén, Björn Erik som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Rosén, Per Ola som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Stall Bojs Handelsbolag är 969656-0706.