Hallarby Jordbruk Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Hallarby Jordbruk Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Hallarby Jordbruk Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hallarby Jordbruk Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hallarby Jordbruk Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-04-08. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Hallarby Jordbruk Handelsbolag ska trivas.

Hallarby Jordbruk Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Jordbruk, djurhållning. Konsult inom jordbruk samt IT, speciellt projektledning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hallarby Jordbruk Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15.

Idag är Hallarby Jordbruk Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Hallarby Jordbruk Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-474144.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Hallarby Jordbruk Handelsbolag är Fred Nilsson, Marianne Elisabeth som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Georg Magnus som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Hallarby Jordbruk Handelsbolag har 969658-5430 som sitt organisationsnummer.