Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag är ett företag som finns i Enköping. I Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rytten, Michael Willi som är född 1965 och har titeln Komplementär, Rytten, Karin Anna Birgitta som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag på telefon 0171-32800.

Försäljning av färg och tillbehör till fordon.

Idag är Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Lackimperiet i Enköping Kommanditbolag har 969658-9309 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.