Baffelbolaget Handelsbolag

Uppsala län

Information

Baffelbolaget Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Baffelbolaget Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Baffelbolaget Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Baffelbolaget Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1999-11-01. Men sedan 1999-01-01 så har Baffelbolaget Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Frösthult Gästre, 749 72, Fjärdhundra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Baffelbolaget Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-92046.

Enköping arbetar för att verksamheter som Baffelbolaget Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Baffelbolaget Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Delentreprenader inom ventilationsbranschen.

Firmatecknare för Baffelbolaget Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Baffelbolaget Handelsbolag och det är följande personer, Sigglund, Madelen Viktoria Elisabet som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Sigglund, Sven Karl Michael som är född 1964 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Baffelbolaget Handelsbolag är 969663-5441.