Hasses Rörservice Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Hasses Rörservice Kommanditbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Hasses Rörservice Kommanditbolag finns. I Enköping så finns det många olika Kommanditbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Hasses Rörservice Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Hasses Rörservice Kommanditbolag har haft sedan 2000-07-31. Hasses Rörservice Kommanditbolag har funnits sedan och 2000-07-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hasses Rörservice Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Löt Törnbo 1, 749 51, Grillby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-475230.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Hasses Rörservice Kommanditbolag har idag 969668-2153 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Hasses Rörservice Kommanditbolag

VVS installationer samt därmed förenlig verksamhet.

I Hasses Rörservice Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åhlfeldt, Hans Göran som är född 1949 och har titeln Komplementär, Åhlfeldt, Gehn Anita Ingegerd som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .