Stall Halldammen Handelsbolag

Uppsala län

Information

Stall Halldammen Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Stall Halldammen Handelsbolag finns. I Enköping så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Halldammen Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Halldammen Handelsbolag har haft sedan 2002-04-02. Stall Halldammen Handelsbolag har funnits sedan och 2002-04-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Halldammen Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gryta-Husby 20, 749 63, Örsundsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-395096.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Halldammen Handelsbolag har idag 969684-2302 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Stall Halldammen Handelsbolag

Bolaget ska bedriva handel med hästar och stall- och övrig hästverksamhet samt bygg och ekonomikonsult.

I Stall Halldammen Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Agrell Eklund, Christina Eleonora som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Eklund, John Magnus som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .