Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service är att Bolaget är inaktivt.

Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service är ett Handelsbolag och skapades 2003-03-07. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva industi- och fastighetsservice företrädesvis städning och rengöring, gårdsarbeten, ventilationsservice och byten av förbrukningsmaterial inom ovanstående.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service inte är momsregistrerat.

Idag är Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service är Pettersson, Britt-Marie Elisabeth som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Carola Margareta som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Psons Industri och Fastighets Service har 969692-1478 som sitt organisationsnummer.