RungKonsulter Handelsbolag

Uppsala län

Information

RungKonsulter Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som RungKonsulter Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RungKonsulter Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-03-11.

RungKonsulter Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2003-04-24. Men sedan 2004-03-11 så har RungKonsulter Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nysätra Högborg 1, 749 63, Örsundsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RungKonsulter Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8692800.

Enköping arbetar för att bolag som RungKonsulter Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RungKonsulter Handelsbolag. Det finns flera bolag i Uppsala län.

Process- och verksamhetsutveckling med IT-lösningar inom offentlig sektor. Kostrådgivning, försäljning kost- och hälsoprodukter. Ridutbildning, försäljning av kosttillskott och djurvårdsprodukt.

Firmatecknare för RungKonsulter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till RungKonsulter Handelsbolag och det är följande personer, Gustavsson, Klas Jonny som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Gustavsson, Rut Eva Kristina som är född 1948 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för RungKonsulter Handelsbolag är 969693-2848.