Nordisk Projekthandel Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Nordisk Projekthandel Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Nordisk Projekthandel Kommanditbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nordisk Projekthandel Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-09-18.

Nordisk Projekthandel Kommanditbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2006-01-13. Men sedan 2003-09-18 så har Nordisk Projekthandel Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ripg. 20, 745 62, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordisk Projekthandel Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-35800.

Enköping arbetar för att verksamheter som Nordisk Projekthandel Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nordisk Projekthandel Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Drift, handel och projektering av internetbaserade butiker. Konsultativ verksamhet, projektering och rådgivning inom dagligvaruhandel, specialvaruhandel, internethandel, it- administration och företagsekonomi. Övrig med ovanstående förenlig verksamhet. Handel med datorer, tillbehör, hem- elektronik, mobiltelefoni samt därmed förenlig verksamhet inklusive konsultativ verksamhet.

Firmatecknare för Nordisk Projekthandel Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordisk Projekthandel Kommanditbolag och det är följande personer, Rodin, Magnus Erik som är född 1973 och har titeln Komplementär, Rodin, Eva Helena som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Nordisk Projekthandel Kommanditbolag är 969695-2911.