Neptuns Ark Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Enköping och Neptuns Ark Kommanditbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Neptuns Ark Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Neptuns Ark Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Neptuns Ark Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2003-10-16. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Neptuns Ark Kommanditbolag ska trivas.

Neptuns Ark Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utbildning av ungdomar inom hantverk och byggnadssektorn. Fastighetsskötsel, förvaltning, städ, ekonomisk rådgivning och bokföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Neptuns Ark Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27.

Idag är Neptuns Ark Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Neptuns Ark Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-21818.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Neptuns Ark Kommanditbolag är Wetterström, Annette Helene som är född 1959 och har titeln Komplementär, Wetterström, Hannah Maria som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare, Wetterström, Jim Thomas Skragge som är född 1988 och har titeln Kommanditdelägare, Wetterström, Ken Roland som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, .

Neptuns Ark Kommanditbolag har 969696-8222 som sitt organisationsnummer.