OneBuying Cab Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och OneBuying Cab Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och OneBuying Cab Handelsbolag är ett av dem. Statusen för OneBuying Cab Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

OneBuying Cab Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-12-19. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som OneBuying Cab Handelsbolag ska trivas.

OneBuying Cab Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxitrafik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OneBuying Cab Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29.

Idag är OneBuying Cab Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med OneBuying Cab Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5105658.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med OneBuying Cab Handelsbolag är Ericsson, Per Ola Anders som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Johansson, Rolf Benny som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Åström, Jonas Peter som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

OneBuying Cab Handelsbolag har 969698-3460 som sitt organisationsnummer.