Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag

Uppsala län

Information

Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedberg, Karl Anders som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Wang Hedberg, Mei som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag på telefon 073-9953025.

Familjehemsvård av ungdomar med psykosocial problematik och samtalsterapi.

Idag är Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hedberg's Familjehem och Terapi Handelsbolag har 969699-5407 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Uppsala län.