Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag ska trivas.

Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Lantbruk. Verkstad. Snickeri. Datorservice. Catering. Programutveckling. Innovationsteknik. Underhållning. Detaljhandeln består av rengöringsprodukter, hälsovårdsprodukter, smink, hudvårdsprodukter, matvaror (endast) torrvaror samt köksredskap.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14.

Idag är Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-33531.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag är Forslund, Marina Elisabeth som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Forslund, Tord Stefan som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Forslunds Lantbruk och Service Handelsbolag har 969704-0534 som sitt organisationsnummer.