Wickström Häst Handelsbolag

Uppsala län

Information

969705-9914 är organisationsnummer för företaget Wickström Häst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wickström Häst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Wickström Häst Handelsbolag finns i.

Wickström Häst Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-11-09 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wickström Häst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Wickström Häst Handelsbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Wickström Häst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Wickström Häst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-21636 eller genom brev på följande adress:
Vulcanusv. 46 B, 749 42, Enköping

Rid- och hästutbildning samt uthyrning av hästar

Det finns olika personer som har en koppling med Wickström Häst Handelsbolag och det är Wickström, Eva Marie som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Wickström, Jens Torsten Emanuel som är född 1983 och har titeln Bolagsman,