SveaSäk Handelsbolag

Uppsala län

Information

SveaSäk Handelsbolag är ett bolag som finns i Enköping. I SveaSäk Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Kjell Johan Dennis som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Lindberg, Toive Mikael som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SveaSäk Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SveaSäk Handelsbolag på telefon 070-5636157.

Säkerhetstjänster, ordningsvakt och bevakning. Konsulttjänster inom säkerhetsrådgivning. Försäljning av personlig säkerhetsutrustning för bevaknings- branschen.

Idag är SveaSäk Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

SveaSäk Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SveaSäk Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och SveaSäk Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SveaSäk Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

SveaSäk Handelsbolag har 969708-4482 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.