Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje är ett Handelsbolag och skapades 2005-04-05. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje ska trivas.

Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nöjesbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12.

Idag är Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje är Segersköld, Anders Joakim som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Sjöquist, Carl Jimmy som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Mälardalens Vakt & Nöje har 969709-6072 som sitt organisationsnummer.