City Frisören A o A Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och City Frisören A o A Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och City Frisören A o A Handelsbolag är ett av dem. Statusen för City Frisören A o A Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

City Frisören A o A Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-04-20. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som City Frisören A o A Handelsbolag ska trivas.

City Frisören A o A Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisörsalong.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att City Frisören A o A Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är City Frisören A o A Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med City Frisören A o A Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-30690.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med City Frisören A o A Handelsbolag är Irvebrant, Alexandra Christina som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Melin, Anna Maria som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

City Frisören A o A Handelsbolag har 969710-0502 som sitt organisationsnummer.