buskenström hygienkonsult Handelsbolag

Uppsala län

Information

buskenström hygienkonsult Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som buskenström hygienkonsult Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

buskenström hygienkonsult Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2005-05-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kvartsg. 2A, 749 40, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på buskenström hygienkonsult Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-441440.

Enköping arbetar för att verksamheter som buskenström hygienkonsult Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för buskenström hygienkonsult Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Försäljning av städ- och renhållningstjänster samt försäljning av städmaterial även allt förekommande trädgårdsarbete såsom trädbeskärning, gräsklippning och komposthantering.

Firmatecknare för buskenström hygienkonsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Niclas Buskenström och Tony Holmström var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till buskenström hygienkonsult Handelsbolag och det är följande personer, Buskenström, Kjell Niclas som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Holmström, Tony Mikael som är född 1965 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för buskenström hygienkonsult Handelsbolag är 969710-9545.