Ammis och Johannas Catering Handelsbolag

Uppsala län

Information

Ammis och Johannas Catering Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Ammis och Johannas Catering Handelsbolag finns. I Enköping så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ammis och Johannas Catering Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Ammis och Johannas Catering Handelsbolag har haft sedan 2005-11-10. Ammis och Johannas Catering Handelsbolag har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ammis och Johannas Catering Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till BOGLÖSA HEMSTA, 745 97, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-35850.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Ammis och Johannas Catering Handelsbolag har idag 969712-3652 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ammis och Johannas Catering Handelsbolag

Catering, matlagning till arrangemang.

I Ammis och Johannas Catering Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Anne-Marie Linnéa Sofia som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Wallin, Johanna Ingegerd Kristina som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .