Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag

Uppsala län

Information

Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-10-20.

Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2005-10-03. Men sedan 2005-10-20 så har Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Yachtv. 1, 749 48, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-80121.

Enköping arbetar för att verksamheter som Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Vi kommer att utföra hantverkstjänster inom skorstensrenovering, besiktning, ventilationsrengöring, ventilationsbesiktning, provtryckningar samt brandskyddskontroller.

Firmatecknare för Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag och det är följande personer, Pettersson, Jane Jeanette som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Rolf Urban Dennis som är född 1966 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Skorstensfixarn i Enköping Handelsbolag är 969713-6712.