Cafe Kakelugnen Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Cafe Kakelugnen Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Cafe Kakelugnen Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Cafe Kakelugnen Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Cafe Kakelugnen Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-03-07. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Cafe Kakelugnen Handelsbolag ska trivas.

Cafe Kakelugnen Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Café och restaurang och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cafe Kakelugnen Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16.

Idag är Cafe Kakelugnen Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Cafe Kakelugnen Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3221393.

Firman tecknas av Hartalidis, Michael..

De som är på något sätt har med Cafe Kakelugnen Handelsbolag är Hartalidis, Michael som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Hartalidou, Geomana som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Cafe Kakelugnen Handelsbolag har 969717-3624 som sitt organisationsnummer.