Mimmis Hundkompetens Handelsbolag

Uppsala län

Information

969718-0520 är organisationsnummer för verksamheten Mimmis Hundkompetens Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mimmis Hundkompetens Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Mimmis Hundkompetens Handelsbolag finns i.

Mimmis Hundkompetens Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-04-01 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mimmis Hundkompetens Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-14.

Mimmis Hundkompetens Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Mimmis Hundkompetens Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Mimmis Hundkompetens Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-86155 eller genom brev på följande adress:
Vallby Hånningby 6, 745 98, Enköping

Hundutbildning, hunddagis.

Det finns olika personer som har en koppling med Mimmis Hundkompetens Handelsbolag och det är Johansson, Kenneth Sten-Olof som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Jessica Elisabeth som är född 1971 och har titeln Bolagsman,