Seppänens Wok & Godis Handelsbolag

Uppsala län

Information

969721-3461 är organisationsnummer för bolaget Seppänens Wok & Godis Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Seppänens Wok & Godis Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Seppänens Wok & Godis Handelsbolag finns i.

Seppänens Wok & Godis Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-09-18 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Seppänens Wok & Godis Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Seppänens Wok & Godis Handelsbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Seppänens Wok & Godis Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Seppänens Wok & Godis Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Rombergsg. 61, 745 33, Enköping

Ambulerande försäljning av wokad mat samt försäljning av godis.

Det finns olika personer som har en koppling med Seppänens Wok & Godis Handelsbolag och det är Jönsson, Per-Ivar Erland som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Seppänen, Karin Anita Elvira som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Seppänen, Martti Juhani som är född 1938 och har titeln Bolagsman,