Kolare redovisning Handelsbolag

Uppsala län

Information

Kolare redovisning Handelsbolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Kolare redovisning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kolare, Anna Magdalena som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Kolare, Pär Mikael som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kolare redovisning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kolare redovisning Handelsbolag på telefon 070-6792248.

Redovisningsbyrå.

Idag är Kolare redovisning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Kolare redovisning Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kolare redovisning Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och Kolare redovisning Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kolare redovisning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Mikael Kolare.

Kolare redovisning Handelsbolag har 969721-4014 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.