Myong Productions Kommanditbolag

Uppsala län

Information

969722-5176 är organisationsnummer för bolaget Myong Productions Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Myong Productions Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Enköping som är den kommunen som Myong Productions Kommanditbolag finns i.

Myong Productions Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-10-30 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Myong Productions Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

Myong Productions Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Myong Productions Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Myong Productions Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2671114 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 3, 745 31, Enköping

Musik- och ljudproduktion, multimedia, IT-support, Webdesign.

Det finns olika personer som har en koppling med Myong Productions Kommanditbolag och det är Haldammen, Markus Yong Soo som är född 1987 och har titeln Komplementär, Haldammen, Torbjörn som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare,