Husby Eka Lantbruk Handelsbolag

Uppsala län

Information

Lantbruk med växtodling och djurproduktion. Viss del entreprenadverksamhet inom lantbruk samt snöplogning eller sandning av kommunens gator.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Husby Eka Lantbruk Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Enköping så är Husby Eka Lantbruk Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2007-02-01 så skapades Husby Eka Lantbruk Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Husby Eka Lantbruk Handelsbolag har haft det sedan 2007-03-29.

Husby Eka Lantbruk Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-29

969724-4318 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Husby Eka Lantbruk Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Husby Eka Lantbruk Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 018-398014 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Husby Eka Lantbruk Handelsbolag är Ulväng, Anna Birgitta som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Ulväng, Göran Erik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Ulväng, Tomas Ivar som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Wedén, Elsa Christina som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .