Krova Thai Handelsbolag

Uppsala län

Information

969725-4101 är organisationsnummer för bolaget Krova Thai Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Krova Thai Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Krova Thai Handelsbolag finns i.

Krova Thai Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-03-07 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Krova Thai Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Krova Thai Handelsbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Krova Thai Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Krova Thai Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0771-24200 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 14, 745 31, Enköping

Restaurang, catering samt diverse uppdrag inom åkeri, byggnads och trädgård.

Det finns olika personer som har en koppling med Krova Thai Handelsbolag och det är Kontkanen, John Albert som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Luedet, Oithip som är född 1957 och har titeln Bolagsman,