Trantuna Gård Handelsbolag

Uppsala län

Information

969728-6715 är organisationsnummer för verksamheten Trantuna Gård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trantuna Gård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Trantuna Gård Handelsbolag finns i.

Trantuna Gård Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-08-06 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trantuna Gård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-16.

Trantuna Gård Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Trantuna Gård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Trantuna Gård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-5338024 eller genom brev på följande adress:
Altuna, 749 71, Fjärdhundra

Hästhållning, fåravel, skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Trantuna Gård Handelsbolag och det är Patriksson, Frank Michael som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Sjöbeck Patriksson, S Christina som är född 1957 och har titeln Bolagsman,