Poker Pizza Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Poker Pizza Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Poker Pizza Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Poker Pizza Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Poker Pizza Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-09-27. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Poker Pizza Handelsbolag ska trivas.

Poker Pizza Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Pizzeria, restaurang och krog.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Poker Pizza Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är Poker Pizza Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Poker Pizza Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-441133.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Poker Pizza Handelsbolag är Jämsä, Hanna Jessica som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Saidizand, Ali Reza som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Saidizand, Amir Hossain som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Poker Pizza Handelsbolag har 969730-0482 som sitt organisationsnummer.