Alf Törnevik Bokföringsservice

Uppsala län

Information

280522-XXXX är organisationsnummer för företaget Alf Törnevik Bokföringsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alf Törnevik Bokföringsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Alf Törnevik Bokföringsservice finns i.

Alf Törnevik Bokföringsservice har varit registrerat sedan 1988-07-01 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alf Törnevik Bokföringsservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Alf Törnevik Bokföringsservice är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Alf Törnevik Bokföringsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alf Törnevik Bokföringsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bokförings- och deklarationsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alf Törnevik Bokföringsservice och det är Törnevik, Alf Henning som är född 1928 och har titeln Innehavare av enskild firma,