Mim-Consulting

Uppsala län

Information

311213-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mim-Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mim-Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Mim-Consulting finns i.

Mim-Consulting har varit registrerat sedan 1990-09-24 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mim-Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mim-Consulting är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Mim-Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mim-Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0171-440120 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom marknadsföring, information och management.

Det finns olika personer som har en koppling med Mim-Consulting och det är Möller, Björn Olof som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,