Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman är ett av dem. Statusen för Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman är att Bolaget är aktivt.

Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman är ett Enskild firma och skapades 1967-05-26. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman ska trivas.

Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handelsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-413120.

.

De som är på något sätt har med Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman är Sohlman, Karl Fred som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Freds Elektromek. Verkstad, Fred Sohlman har 320908-XXXX som sitt organisationsnummer.