Lennarts Byggvaror

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Enskild firma som heter Lennarts Byggvaror. Det finns flera verksamheter som liknar Lennarts Byggvaror i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lennarts Byggvaror är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 1985-11-15 så har Lennarts Byggvaror varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lennarts Byggvaror och det finns fler verksamheter som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Lennarts Byggvaror så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lennarts Byggvaror så kan ni göra det på 0171-31251.

Handel med byggvaror samt därtill hörande konsult- och monteringsverksamhet samt designing och grossistförsäljning av kök och badrumsinredningar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Pettersson, Karl Lennart som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lennarts Byggvaror har 321216-XXXX som sitt organisationsnummer.