LW-Installationsledare-VVS

Uppsala län

Information

LW-Installationsledare-VVS är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som LW-Installationsledare-VVS finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LW-Installationsledare-VVS är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-15.

LW-Installationsledare-VVS som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1999-11-29. Men sedan 2000-02-15 så har LW-Installationsledare-VVS varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LW-Installationsledare-VVS så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-36926.

Enköping arbetar för att företag som LW-Installationsledare-VVS ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LW-Installationsledare-VVS. Det finns flera företag i Uppsala län.

Besiktning av VVS-entreprenader samt OVK-besiktningar. Teknisk och ekonomisk kontroll samt samordning av VVS-entreprenader på byggen, kvalitetsansvarig och sakkunnig för VVS-entreprenader samt byggentreprenader.

Firmatecknare för LW-Installationsledare-VVS är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LW-Installationsledare-VVS och det är följande personer, Wallgren, Lars Gustaf som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för LW-Installationsledare-VVS är 341022-XXXX.