B Schennings Textil

Uppsala län

Information

370506-XXXX är organisationsnummer för företaget B Schennings Textil. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B Schennings Textil är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som B Schennings Textil finns i.

B Schennings Textil har varit registrerat sedan 1963-09-13 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för B Schennings Textil så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

B Schennings Textil är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för B Schennings Textil är följande:

Vill ni komma i kontakt med B Schennings Textil så kan ni göra det på telefon genom 018-138431 eller genom brev på följande adress:

Handel med textilier.

Det finns olika personer som har en koppling med B Schennings Textil och det är Schenning, Karl Börje som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,