Kulo-Instrument, Bengt Tillander

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Kulo-Instrument, Bengt Tillander är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kulo-Instrument, Bengt Tillander är ett av dem. Statusen för Kulo-Instrument, Bengt Tillander är att Bolaget är aktivt.

Kulo-Instrument, Bengt Tillander är ett Enskild firma och skapades 1980-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kulo-Instrument, Bengt Tillander ska trivas.

Kulo-Instrument, Bengt Tillander är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utveckling och tillverkning av instrument samt formsprutning i plast

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kulo-Instrument, Bengt Tillander är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Kulo-Instrument, Bengt Tillander och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Kulo-Instrument, Bengt Tillander så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-96098.

.

De som är på något sätt har med Kulo-Instrument, Bengt Tillander är Tillander, Bengt Sune Ralph som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kulo-Instrument, Bengt Tillander har 380330-XXXX som sitt organisationsnummer.