Entrepenör Sven Ove Eriksson

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Entrepenör Sven Ove Eriksson är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Entrepenör Sven Ove Eriksson är ett av dem. Statusen för Entrepenör Sven Ove Eriksson är att Bolaget är aktivt.

Entrepenör Sven Ove Eriksson är ett Enskild firma och skapades 1984-05-29. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Entrepenör Sven Ove Eriksson ska trivas.

Entrepenör Sven Ove Eriksson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Schaktnings- och planeringsarbeten samt därmed förenlig verk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Entrepenör Sven Ove Eriksson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Entrepenör Sven Ove Eriksson och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Entrepenör Sven Ove Eriksson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0250-594122.

.

De som är på något sätt har med Entrepenör Sven Ove Eriksson är Eriksson, Sven Ove som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Entrepenör Sven Ove Eriksson har 380410-XXXX som sitt organisationsnummer.