Christina Nauckhoff

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Christina Nauckhoff är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Christina Nauckhoff är ett av dem. Statusen för Christina Nauckhoff är att Bolaget är aktivt.

Christina Nauckhoff är ett Enskild firma och skapades 1983-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Christina Nauckhoff ska trivas.

Christina Nauckhoff är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-19. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Illustrationer inom förlags- och reklambranschen samt journalistverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christina Nauckhoff är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-19.

Idag är Christina Nauckhoff och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Christina Nauckhoff så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-473188.

.

De som är på något sätt har med Christina Nauckhoff är Nauckhoff, Anna Christina som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Christina Nauckhoff har 390721-XXXX som sitt organisationsnummer.