Gånsta Åkeri Enköping

Uppsala län

Information

410619-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gånsta Åkeri Enköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gånsta Åkeri Enköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Gånsta Åkeri Enköping finns i.

Gånsta Åkeri Enköping har varit registrerat sedan 1997-04-14 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gånsta Åkeri Enköping så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gånsta Åkeri Enköping är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Gånsta Åkeri Enköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gånsta Åkeri Enköping så kan ni göra det på telefon genom 0171-36417 eller genom brev på följande adress:

Styckegodstransport.

Det finns olika personer som har en koppling med Gånsta Åkeri Enköping och det är Pettersson, Per Olov Birger som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,