Pemetech

Uppsala län

Information

411002-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pemetech. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pemetech är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Pemetech finns i.

Pemetech har varit registrerat sedan 1996-09-18 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pemetech så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pemetech är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Pemetech är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pemetech så kan ni göra det på telefon genom 0171-410202 eller genom brev på följande adress:

Företaget ska bedriva tillverkning, konstruktion, utbildning, försäljning, läromedel och konsultationer samt här förenlig verksamhet inom elbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Pemetech och det är Carlengård, Karl-Gunnar som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,