Yvonne's Ekonomikonsult

Uppsala län

Information

411031-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Yvonne's Ekonomikonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yvonne's Ekonomikonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Yvonne's Ekonomikonsult finns i.

Yvonne's Ekonomikonsult har varit registrerat sedan 1987-01-27 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Yvonne's Ekonomikonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Yvonne's Ekonomikonsult är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Yvonne's Ekonomikonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Yvonne's Ekonomikonsult så kan ni göra det på telefon genom 08-56421215 eller genom brev på följande adress:

Ekonomi- och dataregistrering av bokföring. Ordbehandling och uppläggning av administrativa rutiner för företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Yvonne's Ekonomikonsult och det är Lindström, Yvonne Margareta som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,