W.M.W. Eco-Research

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och W.M.W. Eco-Research är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och W.M.W. Eco-Research är ett av dem. Statusen för W.M.W. Eco-Research är att Bolaget är aktivt.

W.M.W. Eco-Research är ett Enskild firma och skapades 1995-07-04. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som W.M.W. Eco-Research ska trivas.

W.M.W. Eco-Research är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom miljöområdet. Förmedling av forskningsresultat genom undervisning och rådgivning t ex. till lantbruket inom ekologi, bärkraftig utveckling och långsiktig hållbarhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att W.M.W. Eco-Research är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är W.M.W. Eco-Research och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med W.M.W. Eco-Research så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-473010.

.

De som är på något sätt har med W.M.W. Eco-Research är Müller-Wille, Wendelin Josef Alf. R. som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

W.M.W. Eco-Research har 411127-XXXX som sitt organisationsnummer.