RUWA Konsult

Uppsala län

Information

420324-XXXX är organisationsnummer för bolaget RUWA Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RUWA Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som RUWA Konsult finns i.

RUWA Konsult har varit registrerat sedan 2005-05-11 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för RUWA Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

RUWA Konsult är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för RUWA Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med RUWA Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0171-415441 eller genom brev på följande adress:

Hjälpa mindre och medelstora företag med att utveckla sin verksamhet genom att tillämpa ISO kvalitets- och miljöledningssystem, säkerhet och hälsa för personal enligt arbetsmiljöverkets råd, regelverk och anvisningar, utveckling av rutiner samt beskriva skyddsarbete och skydd mot olyckor, skydd för byggnader, brand och personal inom mekaniska verkstäder och ägare till industrifastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med RUWA Konsult och det är Wallén, Rune Hjalmar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,