Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson

Uppsala län

Information

430304-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson finns i.

Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson har varit registrerat sedan 2000-01-11 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 0171-30190 eller genom brev på följande adress:

Radio, TV antenner och hemelektronik.

Det finns olika personer som har en koppling med Serviceexperten i Enköping Holger Nilsson och det är Nilsson, Holger Alexander som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,