Arbetsliv och Ledarskap SAB

Uppsala län

Information

440410-XXXX är organisationsnummer för företaget Arbetsliv och Ledarskap SAB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arbetsliv och Ledarskap SAB är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Arbetsliv och Ledarskap SAB finns i.

Arbetsliv och Ledarskap SAB har varit registrerat sedan 2002-06-12 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arbetsliv och Ledarskap SAB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-15.

Arbetsliv och Ledarskap SAB är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Arbetsliv och Ledarskap SAB är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arbetsliv och Ledarskap SAB så kan ni göra det på telefon genom 0171-410294 eller genom brev på följande adress:

Beteendevetare, Personlig vägledning för chefer och personal. Jag ger professionellt stöd råd utifrån, lång cheferfarenhet och praktiskt arbete. Speaking partner coaching, mentor. Konsultverksamhet inom ovanstående.

Det finns olika personer som har en koppling med Arbetsliv och Ledarskap SAB och det är Adolfsdotter Bergendal, Solveig B som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,