SUBOTECH

Uppsala län

Information

440801-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SUBOTECH. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SUBOTECH är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som SUBOTECH finns i.

SUBOTECH har varit registrerat sedan 1998-04-27 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SUBOTECH så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

SUBOTECH är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för SUBOTECH är följande:

Vill ni komma i kontakt med SUBOTECH så kan ni göra det på telefon genom 010-5051159 eller genom brev på följande adress:

Konsult för produktutveckling och ritningar samt tillverkning av prototyper inom maskinteknik och mekaniska konstruktioner. Plåtbearbetning och legotillverkning inom mekaniska verkstäder.

Det finns olika personer som har en koppling med SUBOTECH och det är Borgström, Sune Sven Göran som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,