Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep.

Uppsala län

Information

Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep. hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep. finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep. tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep. har haft sedan 1994-01-01. Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep. har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep. så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-20900.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep. har idag 441009-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep.

Reparationsservice- och konstruktionsarbeten av maskiner och reningsverk.

I Kölnerts Allservice - o Reningsverksrep. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kölnert, Klas Ambjörn som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .