Köp en Sol

Uppsala län

Information

450715-XXXX är organisationsnummer för företaget Köp en Sol. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Köp en Sol är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Köp en Sol finns i.

Köp en Sol har varit registrerat sedan 1998-08-25 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-02-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Köp en Sol så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-02-16.

Köp en Sol är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Köp en Sol är följande:

Vill ni komma i kontakt med Köp en Sol så kan ni göra det på telefon genom 0171-37769 eller genom brev på följande adress:

Handel med resor och därmed jämförbar verksamhet. Handel med värdepapper. Ekonomisk konsultation och därmed jämförbar verksamhet. Konsult i transport- och kommunikationsärenden i vidaste bemärkelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Köp en Sol och det är Cedergren, Christer Stig Gösta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,