Dibell - Miljöpost

Uppsala län

Information

450828-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dibell - Miljöpost. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dibell - Miljöpost är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Dibell - Miljöpost finns i.

Dibell - Miljöpost har varit registrerat sedan 1982-04-16 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dibell - Miljöpost så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Dibell - Miljöpost är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Dibell - Miljöpost är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dibell - Miljöpost så kan ni göra det på telefon genom 0171-27880 eller genom brev på följande adress:

Handel med arbetsmiljöartiklar samt konsultverksamhet inom arbetsmiljöproblem.

Det finns olika personer som har en koppling med Dibell - Miljöpost och det är Dibell, Lars Gunnar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,